Raiffeisenbank a Ticketstream uzavřely exkluzivní spolupráci při prodeji nového druhu vstupenek, e-tickets

Od 1.9. 2003 nabízí Raiffeisenbank a.s. (RBCZ) ve spolupráci se společností Ticketstream svým klientům novou službu e-tickets. Jedná se o vstupenky na sportovní, kulturní a další akce v České republice a na Slovensku, které si klienti RBCZ mohou rezervovat on-line způsobem na webových stránkách distribuční společnosti Ticketstream (www.ticketstream.cz), následně je zaplatit kreditní kartou nebo pomocí přímého bankovnictví RBCZ a vytisknout si je doma na běžné tiskárně.

Díky exkluzivní smlouvě na službu e-tickets ji mohou využít jen klienti RBCZ používající služby přímého bankovnictví Webkonto, Callkonto a Mobilkonto. Klienti tak získají vstupenku na svou oblíbenou akci v klidu a pohodlí své kanceláře nebo domova. Přímé bankovnictví si klient může zřídit na každé ze 43 poboček RBCZ v České republice.

Ticketstream je jedním z největších profesionálních distribučních systémů vstupenek na sportovní, kulturní a další akce v České republice a na Slovensku. Provozuje více než 60 prodejních míst v České republice a 3 prodejní místa na Slovensku.

Čestmír Ondrůšek
Raiffeisenbank a.s.