Raiffeisenbank a eBanka mají přes 100 poboček

Raiffeisenbank a eBanka tento týden otevřely v Praze další dvě pobočky. Klienti mohou na nových pobočkách získat zvýhodněné vedení účtu eKonto. Nová obchodní místa bude banka otevírat i v příštím roce.

Raiffeisenban­keBanka, a.s. společně s eBankou tento týden otevřely dvě nové pobočky v Praze. Jubilejní 100. otevřenou pobočkou se stala pobočka v Zenklově ulici na Praze 8, dnes banka otevřela 101. obchodní místo na Vinohradské ulici u stanice metra Flora v Praze 3. „Obě místa patří mezi velmi frekventovaná a dále tak zlepší obsluhu v rychle se rozvíjejících částech Prahy,“ uvedl ředitel pobočkové sítě Ivo Vavříček.

Klienti obou poboček mají zároveň po dobu tří měsíců od otevření pobočky možnost získat vedení nového účtu eKonto zdarma na tři měsíce. Účet zdarma získají po tuto dobu všichni klienti, splnění některé z podmínek pro vedení účtu zdarma není nutné.

Kromě služeb bankéřů je na pobočce k Zenklově ulici k dispozici i bankomat dostupný 24 hodin denně, u pobočky Flora je bankomat umístěn v přilehlém obchodním centru, kde je přístupný po celou otevírací dobu centra. V době provozní doby poboček (Zenklova v pracovní dny 9–17 hod a Flora 9–18 hod) je k dispozici i samoobslužný terminál.

Raiffeisenbank a eBanka i v průběhu integrace pokračují v rozšiřování své pobočkové sítě a momentálně obsluhují klienty na 101 místech. S otevíráním nových poboček se počítá i v příštím roce, především v Praze a městech nad 50 tisíc obyvatel.