Raiffeisen International je sponzorem dnes začínajícího hokejového mistrovství světa

Raiffeisen International navázala na partnerství hokejového mistrovství světa v roce 2007 a i v letošním roce se stala jedním z nejvýznamnějších sponzorů tohoto hokejového svátku.

Raiffeisen International Bank-Holding AG je oficiálním sponzorem 73. mistrovství světa v ledním hokeji, které dnes začíná ve Švýcarsku. Hlavním důvodem tohoto partnerství je fakt, že lední hokej je velmi populární v zemích střední a východní Evropy, tedy regionu, ve kterém působí i skupina Raiffeisen.

Z 16 účastníků mistrovství světa je více než třetina zároveň z těch zemí, kde působí skupina Raiffeisen: Rusko, Bělorusko, Česká republika, Slovensko, Rakousko a poprvé v poválečné historii i Maďarsko. Z naší předchozí účasti v roce 2007 velmi dobře víme, že propojení hokeje a značky Raiffeisen velmi dobře vnímají naši stávající i potenciální klienti. Je to pro nás vynikající příležitost k dalšímu rozšíření povědomí značky Raiffeisen, komentoval spolupráci generální ředitel Raiffeisen International Herbert Stepic.

Pro Švýcarsko je mistrovství světa letošní největší sportovní událostí. Očekává se návštěva více než 300 tisíc diváků, zhruba 600 milionů lidí by se mělo dívat v televizi, zápasy bude vysílat 75 televizních stanic. V příštích letech se mistrovství uskuteční v Německu a na Slovensku.