Raiffeisen – Leasing zvolen nejlepší úvěrovou společností v anketě Zlatý Měšec 2011

[Tisková zpráva] Společnost Raiffeisen – Leasing (RLCZ) zvítězila v kategorii Úvěrové společnosti ankety Zlatý Měšec 2011, ve které čtenáři serveru Měšec.cz vybírají nejlepší finanční instituce podle svých vlastních zkušeností.

Anketa Zlatý Měšec, která se řadí mezi nejkomplexnější hodnocení finančních institucí a jejich služeb v České republice a jejímž pořadatelem je finanční server Měšec.cz, pomáhá čtenářům sdílet zkušenosti z využívání finančních institucí a podle spokojenosti skutečných klientů tak usnadnit rozhodnutí, jaké služby využít.

V anketě, jejímž cílem je zvolit nejlepší finanční instituci z pohledu komplexního hodnocení dostupnosti a kvality služeb, hlasovali čtenáři finančního serveru v období od 23. 12. 2010 do 23. 1. 2011.

„Úspěch v anketě Zlatý Měšec 2011, který připisujeme úsilí celého týmu společnosti Raiffeisen – Leasing o poskytování skutečně kvalitních produktů a profesionalitu v přístupu ke klientům, nás velmi těší,“ říká Rastislav Kereškéni, jednatel Raiffeisen – Leasing, a dodává: „I nadále budeme usilovat o co největší spokojenost našich zákazníků v souladu s naší politikou proklientského přístupu a naprosté transparentnosti.“