Raiffeisen stavební spořitelna a V– Invest mají další ocenění

Bytový projekt Zahrady Uhříněves obdržel v nejprestižnější české architektonicko - realitní soutěži „Best of Realty - Nejlepší z realit“ celkové 2. místo v kategorii nejlepší bytové projekty v České republice za rok 2008. Projekt je dílem společnosti V-Invest za finanční podpory Raiffeisen stavební spořitelny.

Vyhlášení výsledků soutěže a předání cen vítězům a dalším oceněným proběhlo tuto středu na slavnostním galavečeru v Národním domě na Vinohradech. Projekty realizované firmou V–Invest a financované Raiffeisen stavební spořitelnou jsou přihlašovány do soutěže Best of Realty již čtvrtým rokem. Jsme hrdí na to, že již tři z našich dosud přihlášených projektů získaly v této prestižní soutěži nominace či ocenění, uvedl za Raiffeisen stavební spořitelnu Marian Dudek, ředitel Odboru obchodů s právnickými osobami.

Již v roce 2005 získal projekt Vila Mrázovka 1. místo. Všechny společně přihlášené nemovitosti firmy V-Invest byly financovány právě prostřednictvím Raiffeisen stavební spořitelny. Nutno zdůraznit, že za dobu trvání této soutěže bylo do klání o titul „Best of Realty – Nejlepší z realit“ přihlášeno již více než 330 projektů z celé České republiky.

Bytový projekt Zahrady Uhříněves je také historicky největší projekt financovaný Raiffeisen stavební spořitelnou konsorciálním projektovým úvěrem. Výše úvěru činila 170.000.000,– Kč, dodal Marian Dudek z RSTS.