Raiffeisen a eBanka otevírají novou pobočku s víkendovým provozem

Raiffeisenbank a eBanka dnes společně otevírají novou pobočku v Praze. Nové obchodní místo bude klientům k dispozici i o víkendech. Další pobočky obě banky otevřou do konce roku a budou tak klienty obsluhovat na více než 100 obchodních místech.

Raiffeisenbank dnes společně s eBankou otevřou novou pobočku v obchodním centru Palladium na pražském náměstí Republiky. Ke slavnostnímu zahájení provozu dojde dnes ve 22:00, kdy se otevřou brány obchodního centra Palladium v kompletně zrekonstruovaných prostorách bývalých kasáren.

„V poslední době jsme v obchodních centrech otevřeli několik nových poboček. Jedná se o velmi frekventovaná místa a umístění poboček v těchto centrech se ukázalo správným krokem. Klienti oceňují, že si mohou své finanční potřeby vyřídit pod jednou střechou během svých nákupů. I v budoucnu chceme podobná místa využívat,“ uvedl k otevření nové pobočky ředitel pobočkové sítě Ivo Vavříček.

Nová pobočka bude klientům k dispozici nejen v pracovních dnech, ale i o víkendu. Od pondělí do soboty bude obchodní místo otevřeno od 9 do 20 hodin, v neděli od 10 do 20 hodin. Kromě služeb bankéřů je k dispozici i bankomat dostupný po celou otevírací dobu obchodního centra (7–24 hodin) a samoobslužný terminál.

Raiffeisenbank a eBanka i v průběhu integrace pokračují v rozšiřování své pobočkové sítě a momentálně obsluhují klienty na 98 místech. Do konce roku obě banky plánují otevření několika dalších poboček a počet obchodních míst obou bank tak přesáhne 100. S otevíráním nových poboček se počítá i v dalších letech.