Půjčka přes WAP – novinka od Cetelemu

Cetelem připravil novinku – jeho půjčky je nyní možné získat i přes WAP. Od 10. března 2008 se objeví na WAPu společnosti O2 nabídka na Osobní půjčky Cetelem, o které mohou zájemci rovnou zažádat. Stránka s nabídkou osobní půjčky je přístupná zdarma.

Od 10. března 2008 začal Cetelem nabízet své osobní půjčky i přes službu WAP (Wireless Application Protocol – speciální verze internetu určená pro mobilní telefony) společnosti O2. „Rozhodli jsme se využít WAP jako jeden z distribučních kanálů pro jeho rychlou dostupnost a jednoduchý způsob ovládání,“ vysvětlila ing. Gabriela Pithartová, ředitelka Správy marketingu a komunikace společnosti Cetelem. „Zájemci o osobní půjčku tak o ni nyní mohou prostřednictvím svého mobilního telefonu zažádat skutečně odkudkoliv,“ doplnila Pithartová.

Klient má dvě možnosti, jak o půjčku na WAPu zažádat – může kliknout na telefonní číslo a jeho telefon ho rovnou spojí se zákaznickou linkou Cetelem, nebo klikne na odkaz pro zaslání informací na svou e-mailovou adresu a zadá adresu, na kterou mu Cetelem zašle nabídku osobní půjčky s přímým prolinkem na on-line žádost o půjčku.

V rámci této kampaně nabízí Cetelem přes WAP osobní půjčky až do 1 milionu korun s výhodnou úrokovou sazbou od od 8,5 % p.a. (RPSN od 8,83). Osobní půjčky mohou být účelové i neúčelové a Cetelem pro ně nepožaduje žádného ručitele. Kromě WAPu mohou zájemci o osobní půjčku zažádat prostřednictvím klasického telefonu nebo přes internet a potřebné doklady zaslat poštou, osobní návštěva pobočky není nutná.