Půjčit si peníze od Poštovní spořitelny je až do konce května levnější

Od dnešního dne tj. 15. dubna 2005 až do konce května platí speciální nabídka Poštovní spořitelny vztahující se na spotřebitelské úvěry a kreditní karty. Klienti, kteří se rozhodnou ji využít nezaplatí poplatek za poskytnutí úvěru resp. vedení kreditní karty za první rok.

Poštovní spořitelna se k tomuto kroku rozhodla na základě výsledků loňských poplatkových prázdnin na stejnou škálu produktů. Zjistili jsme, že pro klienty je tato nabídka velmi atraktivní. Ve stejném období loňského roku jsme zaznamenali nárůst poskytnutých spotřebitelských úvěrů o celých 98% v porovnání s počátečními měsíci roku vysvětluje rozhodnutí Poštovní spořitelny ředitel aktivních obchodů Josef Styblík. U kreditních karet byl nárůst zájmu klientů ještě vyšší a to o více než 120% dodává Styblík.

Konkrétně může úspora dosáhnout až hodnoty 3 500 Kč. Poplatek za poskytnutí úvěru tvoří totiž 1% z poskytované částky s horní hranicí již zmíněných 3 500 Kč. U kreditní karty ušetří klienti 400 Kč, což je výše poplatku za roční vedení tohoto praktického úvěrového produktu. Navíc klienti, kterým bude poskytnut spotřebitelský úvěr získají od Poštovní spořitelny dárek!

Daniela Krůtová
komunikace Skupiny ČSOB