PS Dividendový fond 2 nabízí výhodnou investici s pravidelnou výplatou dividend

V reakci na loňský velký zájem klientů o dividendový fond Poštovní spořitelny přichází banka s novinkou v podobě PS Dividendového fondu 2. V rámci Poštovního investičního programu nabízí fond klientům minimální výnos 6 procent, maximální výnos může činit až 26 procent z investované částky. Upisovací období fondu potrvá do 30. dubna.

Vedle klasického spoření je PS Dividendový fond 2 /KBC Click PSB Dividendovy fond 2*/ zajímavou alternativou mezi investičními produkty určenou zejména pro ty klienty, kteří hledají spolu s ochranou svých financí také vyšší výnosy. „Jednou z předností fondu jsou pravidelné dividendové výnosy. První rok získá klient čtyři procenta z investované částky, druhý i třetí rok bude rozpětí dividendy mezi 1 až 11 procenty z investované částky. K datu splatnosti má klient pochopitelně zajištěnou návratnost původní investice,“ upozorňuje na princip fondu Libor Svoboda, produktový manažer Poštovní spořitelny.

Doba splatnosti fondu je 3,5 roku a minimální investice do něj představuje jen 5 000 Kč.

Tento produkt je určen všem, včetně konzervativních investorů, kteří chtějí zvyšovat svůj výnos a mít jistotu, že výhodně a bezpečně zhodnocují své finanční prostředky. „Očekáváme, že v letošním roce projeví klienti o tuto originální formu investice ještě větší zájem než loni, kdy do předchůdce PS Dividendový fond 1 upsali bezmála 200 milionů korun,“ dodává Svoboda.

Klienti mohou získat PS Dividendový fond 2 ve všech finančních centrech Poštovní spořitelny a na vybraných poštách v průběhu března a dubna letošního roku. „Klienti na našich produktech širokou dostupnost oceňují – jednoduše investovat na tolika obchodních místech jen tak každá banka nenabízí,“ shrnuje Svoboda.

*V souladu s pravidly kolektivního investování upozorňujeme, že hodnota investice a příjem z ní mohou v průběhu investičního období kolísat, a to dočasně i pod investovanou částku. Vyplacení vložené investice a poslední dividendy je tedy zajištěno pouze ke dni splatnosti fondu. Tím ovšem není dotčeno vyplácení dividend v průběhů trvaní investice.