Provident Financial již prostřednictvím komunitního webu CoNásBaví rozdal více než 2,3 miliony korun

[Tisková zpráva] Herečtí manželé Jana Boušková a Václav Vydra, tváře komunitního webu CoNásBaví.cz, strávili na konci prázdnin odpoledne na letním táboře pro zdravotně a sociálně hendikepované děti, který pořádá občanské sdružení Zajíček na koni.

Společně s dětmi si povídali o koních, které jsou největším „koníčkem“ Václava Vydry. Tato akce získala v hlasování uživatelů webu CoNásBaví 4. místo, a tím také finanční podporu od společnosti Provident Financial, která je iniciátorem vzniku komunitního webu spravovaného občanským sdružením Plán B. Od loňského září se zde představilo 384 projektů, 210 z nich získalo minigranty v maximální výši 25 tisíc korun. Celková částka rozdělená k měsíci srpnu přesáhla 2,3 miliony korun. Donátorem minigrantů je společnost Provident Financial.

Systém funguje tak, že uchazeč vloží svoji žádost na stránky www.conasbavi.cz a doprovodí ji fotografiemi či videem ilustrujícím, jak bude projekt vypadat. Každý návštěvník si poté ze všech představených projektů vybere ty, které ho zaujmou nejvíce, a těm kliknutím přidá svůj hlas. Na konci měsíce správce stránky o. s. Plán B sečte všechny hlasy. Podle jejich výše obdrží jednotlivé projekty finanční podporu od společnosti Provident Financial. Každý měsíc hlasují také tváře projektu herci Jana Boušková a Václav Vydra.

www.conasbavi.cz