Promo akce LBBW Bank v Pardubicích

[Tisková zpráva] S příchodem nového školního roku připravila LBBW Bank v Pardubicích před hypermarketem Globus venkovní promo, tzv. bankovní hypermarket. Kampaň byla určena především dětem a jejich rodičům.

Cílem promo akce bylo seznámení návštěvníků s širokou nabídkou produktů LBBW Bank, především s nabídkou hypotečních úvěrů, kontem 5 za 50, spořicím účtem a produktem IQ maxi vklad. Součástí kampaně, která cílila především na děti a rodiče, byl nejen stánek LBBW s aktuální nabídkou produktů, ale i doprovodný zábavný program jako skákací hrad, soutěže pro děti a taneční vystoupení Pohybového studia Hroch z Pardubic. Akci organizačně zajistila agentura VIVA promotion.

Slova regionálního ředitele pobočky LBBW Bank Ladislav Řeháka: „Věřím, že tato promo akce byla úspěšná a přinesla naší potenciální i stávající klientele jak dostatek informací o našich službách a produktech, tak také zábavu a potěšení díky doprovodnému programu, který byl určen především dětem.“