Promo akce LBBW Bank CZ v nákupních centrech

[Tisková zpráva] LBBW Bank pořádá promo akce v nákupních centrech a hypermarketech Tesco. Kampaň je zaměřena především na podporu prodeje úvěrových produktů, vkladových a spořicích produktů LBBW Bank. Promo již proběhlo dne 20. 3. 2010 v Třinci, 1. 4. 2010 se přemístí do Jihlavy a později připravujeme akce v Praze.

V rámci promo akcí v nákupních centrech a hypermarketech Tesco nabízejí hostesky a promotéři letáčky s informacemi o aktuální nabídce produktů banky, zejména úvěrových produktů, ale i vkladových a spořicích produktů LBBW Bank. Aktuální nabídka hypotečního úvěru nabízí zvýhodněné úrokové sazby pro hypoteční úvěry s objemem nad 2 mil. Kč. U vkladových a spořicích produktů LBBW Bank jsou představovány Konto 5 za 50, spořicí účet se sazbou 2,0 % p.a. a termínovaný vklad IQ MAXI se sazbou 3,55 % p.a.

Cílem kampaně je seznámit obyvatele jmenovaných měst  s širokou nabídkou produktů LBBW Bank, získání nových kontaktů a následný  prodej produktů. Ve vybraných lokalitách je součástí promo akcí i anketa pro potenciální klienty s možností získání drobných dárků.