Profil DIRECT Pojišťovny, a.s.

DIRECT Pojišťovna, a.s. vstoupila 21. května 2007 na český trh s nabídkou přímého prodeje pojištění motorových vozidel koncovému zákazníkovi, tj. bez finančních nákladů na zprostředkovatele.

Klademe důraz na přímou komunikaci s klienty, na služby a distribuci, a to za využití moderních technologií. Jediným akcionářem DIRECT Pojišťovny, a.s. je nizozemská společnost GDII B.V. (Global Direct Insurance Investments B.V.). Jejím vlastníkem je mezinárodní finanční skupina D.I.F.I. (Direct Insurance Financial Investments Ltd.) a britská pojišťovací skupina R&SA (Royal & SunAlliance Insurance Group plc.).

Máme sesterské pojišťovny v Polsku (Link4) a Izraeli (I.D.I.). Tým společnosti je složen z kvalifikovaných pracovníků, kteří mají dlouhodobé zkušenosti s prací v pojišťovnictví.

D.I.F.I. je mezinárodní finanční skupina podnikající v oblasti pojištění a financí. Působí v Izraeli, Polsku a v České republice. Specializuje se na prodej pojištění motorových vozidel koncovému zákazníkovi, tj. bez pojišťovacích agentů. V Izraeli rovněž poskytuje finanční služby prostřednictvím své finanční pobočky – Direct Investment House.

Britská R&SA působí ve více než 130 zemích a je jednou z největších nadnárodních pojišťovacích skupin. Je obchodována na londýnské burze a má již téměř tři staletí dlouhou tradici v pojišťovnictví.

Klienti

Své klienty motivuje DIRECT Pojišťovna, a.s. cenově výhodnými produkty, jednoduchostí a rychlostí komunikace a vysokou kvalitou poskytovaných služeb.

Poslání a cíle společnosti

Naším cílem je vybudovat moderní, dynamickou společnost s kvalitními službami a produkty. Chceme se stát jednou z vedoucích pojišťoven v inovacích, jednoduchosti, pružnosti, ceně a přímosti vůči zákazníkovi při zachování jeho maximálního komfortu.

Hodnoty společnosti

Zákazník jako partner – vnímáme a respektujeme potřeby zákazníka, výsledky své práce měříme jeho očima.

Inovativnost – jsme otevřeni ke změnám potřeb zákazníků i trhu, jsme připraveni přicházet s novými postupy a řešeními.

Jednoduchost – přicházíme s jednoduchými a dostupnými produkty, naše postupy jsou založeny na mezinárodním know-how, zkušenosti, tradici a potřebě neustále se zlepšovat.

Důvěryhodnost – dodržujeme pravidla, plníme cíle a povinnosti, naším cílem je vždy naplňovat očekávání zákazníka.

Efektivita – vycházíme ze všech dostupných zdrojů a poznatků a využíváme je k tvorbě nových postupů. Jednotlivým procesům přiřazujeme priority.

Zaměstnanci DIRECT Pojišťovny jsou jedním ze základních kamenů společnosti. Je na nich postavena strategie společnosti a jsou samozřejmě klíčoví pro dosažení úspěchu. Svým zaměstnancům nabízí DIRECT Pojišťovna příležitost k osobnostnímu a profesnímu rozvoji s možností uplatnit své nejlepší schopnosti a dovednosti v dynamickém prostředí mezinárodní společnosti. Vítáme ty, kteří se nebojí pracovat v dynamickém prostředí, vyznávají osobní zodpovědnost, týmovou práci a jsou motivováni svými výsledky i úspěchy celého týmu.

Více informací na www.direct.cz.