Profi Patron ochrání rodinu podnikatele

Od konce září si mohou podnikatelé sjednat ke svému běžnému účtu v Komerční bance (KB) úrazové pojištění Profi Patron. Profi Patron finančně zajistí rodinu v případě nenadálých vážných životních situacích, které bývají spojeny s výrazným snížením rodinných příjmů.

V případě neočekávaného úmrtí pojištěného následkem úrazu poskytne jeho nejbližším rychlou finanční pomoc k překonání těžkého období a následně nahradí příjmy z podnikání po dobu jednoho roku.

Neočekávané a smutné události mohou bohužel potkat každého z nás. Vytvořením Profi Patronu se snažíme být nápomocni našim klientům v těžkých chvílích a nabídnout jim okamžitou a současně i dlouhodobou finanční pomoc. Profi Patron především nahradí příjmy z podnikání a pomůže tak blízkým podnikatele zachovat si současnou životní úroveň, řekl Antonín Kopřiva, vedoucí Podnikatelé z Marketingu KB.

Profi Patron nabízí rychlou finanční pomoc částkou 30 tisíc korun, a to do 48 hodin od předložení náležitých dokumentů. Tato částka má pomoci rodině čelit nejnaléhavějším výdajům. Hlavní výhodou ale je získání především dlouhodobé náhrady příjmů z podnikání ve formě pravidelného měsíčního příjmu po dobu 1 roku. Konkrétní výše tohoto příjmu je stanovena jako jedna polovina výše všech plateb, které během posledních 12 měsíců došly na podnikatelský běžný účet, ke kterému bylo sjednáno úrazové pojištění Profi Patron. Podle zvolené varianty Profi Patronu může dlouhodobý příjem dosáhnout výše až 40 tisíc měsíčně, celkem až 480 000 Kč za rok.

Podle svých potřeb si klient může vybrat ze dvou variant Profi Patronu, které se liší maximální celkovou výší pravidelného příjmu 240 000 Kč nebo 480 000 Kč s ročním pojistným 990, resp. 1 940 korun. Vyšší varianta navíc zaručuje i minimální hranici pravidelného příjmu ve výši 20 000 Kč měsíčně, takže zajistí blízké podnikatele i při velmi nízkém objemu došlých plateb na podnikatelský účet.

Marie Petrovová
Tisková mluvčí KB