Produkty a služby od Microsoftu výhodně na splátky s úvěrem od GE Money Bank

GE Money Bank nově umožňuje výhodné financování produktů a služeb od firmy Microsoft prostřednictvím úvěru Expres Business. Zájemci – fyzické osoby podnikatelé i právnické osoby - mohou o úvěr požádat přímo u certifikovaných prodejců Microsoftu, kteří za ně financování od GE Money Bank vyřídí a nebudou požadovat žádnou vstupní platbu. Vyřízení i čerpání úvěru je zdarma. Díky unikátní spolupráci Microsoftu a GE Money Bank se nyní špičková výpočetní technika stává dostupnější i menším či teprve začínajícím podnikatelům.

„Velkou výhodou pro zákazníky je, že úvěr na nákup softwaru lze získat přímo v místě prodeje u obchodního partnera společnosti Microsoft, který klientovi během několika minut sdělí výši splátek, kalkulovaných podle jeho aktuálních potřeb a možností. Zákazník díky nulové akontaci nezaplatí za servery, počítače nebo software předem ani korunu,“ říká Jaromír Kouřil, obchodní manažer GE Money Bank. „Veškeré náklady plynoucí z úvěrové smlouvy si zákazníci navíc mohou odečíst z daní, úroky totiž patří mezi odečitatelné položky od základu daně,“ dodává Jaromír Kouřil.

Každý z partnerů Microsoftu, který využije spolupráce s GE Money Bank, bude certifikován dle požadavků a předpisů České národní banky. Certifikovaný partner podnikateli pomůže získat úvěr a tomu následně stačí jen zajít na kteroukoliv z 214 poboček GE Money Bank podepsat smlouvu.

Výhody úvěru na financování výpočetní techniky od Microsoftu:
 doba splatnosti je 24 až 84 měsíců
 klient nemusí o úvěr žádat v bance
 díky pevným měsíčním splátkám klient vždy ví, kolik platí
 je možné ho zdarma znovu dočerpat do původní výše
 lze ho kdykoli předčasně splatit a ukončit
 je možné provést mimořádnou splátku
 není nutné žádné ručení nemovitostí