Proč si nedopřát pořádně tučný účet?

PRAHA, 20. ZÁŘÍ, 2006 – Dnes se už nemusíte spokojit s výrobky a službami, které mají nižší procento, když jsou na trhu takové, které vám chutnají a nabízejí více! Postžirový účet Poštovní spořitelny je nyní pro všechny nové klienty k dispozici se zvýšenou úrokovou sazbou 2 % p.a.

„Poté, co se Poštovní spořitelna stala první velkou bankou, která u nás zrušila poplatky za příchozí platby a společně s ČSOB přivedla do Česka cashback, uvádíme na trh další akční novinku. Naším cílem je nabízet klientům Poštovní spořitelny nadstandardní servis,“ vysvětluje obchodní ředitel Poštovní spořitelny Miroslav Seidl.

Zvýšenou úrokovou sazbu 2 % Poštovní spořitelny získají všichni, kdo si založí účet ve dnech od 11. září 2006 do 15. října 2006 v programech Plus, Klasik a pro částku do výše 100 000 Kč (zůstatek nad tuto částku bude úročen standardně). Zvýhodněná úroková sazba platí do 31. prosince 2007.

To ale není všechno! V Poštovní spořitelně neplatíte za příchozí platby, banka je přitom dostupná na více než 3 300 kontaktních místech s nejvýhodnější otevírací dobou. K Postžiru dostanete navíc zdarma Maxkartu s pojištěním proti ztrátě úrazovým pojištění a moderní bezpečné elektronické bankovnictví navrch.

Postžirový účet:

• je běžný účet poskytující standardní sortiment nabízených služeb a umožňující navázání služeb „nadstavbových“
  • je určen fyzickým osobám ke správě osobních či rodinných financí
  • v závislosti na věku i rozsahu poskytovaných služeb je členěn na jednotlivé klientské programy: MINI, JUNIOR, KLASIK, PLUS, SENIOR a HANDICAP.