Přijeďte na motokros do Bělé pod Bezdězem

O víkendu 19. – 21. září 2008 se Bělá pod Bezdězem promění v motokrosovou trať. Sejdou se zde majitelé a fanoušci motokrosových a offroadových motocyklů KTM. Motoristický sraz nabídne závody, offroadovou školu na motokrosových speciálech, soutěžních i cestovních motorkách nebo zkušební jízdy na elektrickým skútru Akumoto.

Návštěvníky čekají již tento víkend motokrosové, endurové i supermotové tratě v okolí hradu Bezděz na Mladoboleslavsku. Motocyklová akce je určena jezdcům všech výkonnostních tříd na všech typech motocyklů KTM a Husaberg. Návštěvníkům bez vlastního motocyklu budou rovněž motocykly z výrobní řady KTM zapůjčeny; pro ty nejmenší je připravena mini-motokrosová trať.

Právě značku KTM přivítal Cetelem na konci července tohoto roku do své rodiny Motoúvěrů a nabídl klientům výhodný spotřebitelský úvěr KTM Credit. Prostřednictvím tohoto úvěru lze financovat nákup svého motocyklu či motokrosového speciálu bez registrační značky. Jedná se o osobní spotřebitelský i podnikatelský úvěr s možností profinancovat až 90 % z pořizovací ceny motocyklu s délkou splácení až 72 měsíců. Klient již nemusí zajistit úvěr pořizovacím strojem; úvěr je možný získat rovněž bez deponace technického průkazu. Podnikatelé mohou nárokovat vrácení DPH z fakturované ceny ihned při pořízení.

Klienti si mohou také hned při vyřízení úvěru sjednat výhodné havarijní pojištění, povinné ručení a pojištění schopnosti splácet úvěr, které je ochrání v případě nepříznivých životních událostí, jako je např. dlouhodobá pracovní neschopnost nebo ztráta zaměstnání. Toto pojištění zajišťuje POJIŠŤOVNA CARDIF PRO VITA.