Převratná hypotéka od UniCredit Bank dále sbírá vavříny

[Tisková zpráva] Převratná hypotéka od UniCredit Bank, která se již téměř sedm měsíců drží s úrokovou sazbou 2,5 % p.a. na historicky nejnižší hodnotě v ČR, získala další ocenění.

Ve středu byla tato nejžádanější hypotéka v rámci ankety Banka roku vyhlášena nejlepším hypotečním úvěrem České republiky. Vedle toho UniCredit Bank získala další tři ocenění, a to druhé místo v kategorii Nejdynamičtější banka roku a dvě třetí místa – v celkovém pořadí a v kategorii Privátní banka.

„Potvrzuje se, že naše Převratná hypotéka byla největší inovací v oblasti hypotečních úvěrů za posledních několik let. Pokud k tomu přiřadíme další novinky UniCredit Bank, jako například Splatkomat.cz nebo Banku v mobilu – Smart Banking, a nejdynamičtější nárůst nových poboček ze všech bank, a to včetně zavedení bankovních franšíz, pak je přirozené, že jsme se stali druhou nejdynamičtější bankou a získali třetí místo i v celkovém pořadí,“ uvedl Stanislav Beneš, ředitel retailového bankovnictví UniCredit Bank.

Cílem soutěže Fincentrum Banka roku je ocenit služby a produkty finančních institucí působících v ČR. Základním kritériem je přitom zaměření na drobnou klientelu. V letošním roce proběhlo ve Španělském sále Pražského hradu vyhlášení již desátého jubilejního ročníku.