Převést hypotéku je nyní ještě jednodušší!

BAWAG Bank od 1.5.2007 výrazně zvýhodňuje parametry produktu „Hypotéka hypoték“ (přefinancování stávající hypotéky na bydlení). Minimum papírování a administrativy spojené s převodem.

Nově od 1.5.2007 je možné si přefinancovat i stávající tzv. americkou hypotéku (dříve byla možnost přefinancovat si jen hypotéku na bydlení), za zpracování úvěru zaplatíte 0,– Kč, nejčastěji zvolená úroková sazba s fixací na 5 let je zafixována na 4,09%p.a. a je GARANTOVÁNA pro všechny (tato sazba platí pro žádosti podané do 24.7.2007 a platí pro přefinancování hypotéky na bydlení) a ke každé hypotéce navíc získáte zdarma spořící účet s opravdu výhodnou úrokovou sazbou 2,25% p.a. Tato sazba platí i pro rodinné příslušníky klienta, který má hypotéku u BAWAG Bank

Všechny úrokové sazby pro Hypotéku hypoték jsou garantované (nejsou „od“) a BAWAG Bank smluvně garantuje způsob výpočtu úrokové sazby i pro další fixní období. V budoucnu klienta tedy nečeká žádné nemilé překvapení při změně fixace. Podmínkou je řádné splácení hypotéky po dobu nejméně 1 roku.

Banka maximálně pomůže s administrativou spojenou se změnou hypotéky:

• klient nemusí bance dodat nový odhad tržní hodnoty nemovitosti, BAWAG Bank akceptuje původní *
  • poplatky a agendu spojenou s katastrem nemovitostí BAWAG Bank uhradí a vyřídí za klienta
  • klient nemusí dokládat aktuální List vlastnictví k nemovitosti
  • možnost zajištění úvěru i nemovitostí ve vlastnictví třetí osoby
  • klient může na základě své bonity získat i další neúčelový úvěr

*banka si vyhrazuje právo přezkoumat parametry stávajícího odhadu a v případě nesrovnalostí požadovat aktuální

MĚSÍČNÍ SPLÁTKY PŘI FIXACI ÚROKOVÉ SAZBY NA 5 LET (4,09% p.a.)

Výše splátky hypotečního úvěru v Kč*
Splatnost / HÚ 250,000 1 000 000 2 500 000 5 000 000
5 4,622 18,488 46,220 92,440
10 2,550 10,198 25,495 50,990
20 1,536 6,141 15,351 30,702
30 1,216 4,862 12,155 24,310

* Úroková sazba s fixací na 5 let garantovaná pro žádosti podané do 24.7.2007 a platí pro hypotéky na bydlení.

Jak je možné hypotéku získat?

I jako u všech ostatních produktů BAWAG Bank, zcela jednoduše a pohodlně. Stačí buď osobně navštívit jakoukoliv pobočku banky, nebo zavolat na bezplatnou infolinku 800 700 800. Do 24 hodin zájemce telefonicky kontaktuje osobní bankéř a domluví osobní schůzku a další postup. Čerpání úvěru proběhne za standardních podmínek čerpání. Více informací také na www.bawag.cz.

Tato nabídka platí pro všechny žádosti podané do 24.7.2007 a platí pro přefinancování stávající hypotéky na bydlení nebo americké hypotéky.