Přes 190 milionů za sedm dní vložili klienti do FLEXI PREMIUM 133

Velký zájem o FLEXI PREMIUM 133 potvrzuje skutečnost, že Češi v současnosti dávají přednost investování do finančních instrumentů, které jim garantují jistý výdělek. V rámci FLEXI PREMIUM 133, které Pojišťovna ČS představila minulý týden, totiž Česká spořitelna poskytuje nadstandardně zhodnocenou částku vložených prostředků ve výši 133 % za sedm let. Pojištění lze sjednat v období od 1. září do 31. října 2009 nebo do vyprodání tranše (350 milionů korun).

Zájem o FLEXI PREMIUM 133 předčil naše očekávání a během několika dní bylo sjednáno již více než 530 smluv. Naši klienti nejčastěji investují 100 tisíc korun, ale zaznamenali jsme již také pojistné v hodnotě 20 milionů korun, říká Petr Procházka, ředitel úseku řízení produktů Pojišťovny České spořitelny.

Minimální výše jednorázového pojistného je stanovena na 50 000 korun, maximální výše není omezena. Založení pojištění je administrativně nenáročné, pojišťovna neprovádí zdravotní zkoumání žadatelů. Pokud bude klient v průběhu trvání smlouvy potřebovat vybrat část investovaných prostředků, pojišťovna mu umožní mimořádnou výplatu části kapitálové hodnoty. Součástí FLEXI PREMIUM 133 je pak také pojistná ochrana pojištěného pro případ smrti.

Nové FLEXI PREMIUM 133 si mohou zájemci sjednat výhradně v rámci pobočkové sítě České spořitelny. Podrobnosti k tomuto produktu jsou k dispozici na www.flexi.cz.