Premiér Fischer se setkal se zástupci česko německé obchodní komunity

[Tisková zpráva] Na Velvyslanectví Spolkové republiky se konal 7. prosince 2009 slavnostní večer „Rountable“ – tradiční setkání představitelů významných německo-českých firem. V rámci dlouhodobé spolupráce se ho zúčastnili i zástupci LBBW Bank CZ. Jako čestný host přijal pozvání premiér Jan Fischer.

LBBW Bank je dlouhodobým partnerem německého velvyslanectví v Praze a podporuje řadu společenských či kulturních akcí a projektů. Cílem této spolupráce je propagace banky mezi významnými německými firmami, které působí v České republice.

Příkladem takové akce byl i „Kulatý stůl“, tedy večeře, pořádaná 7. prosince, které se jako čestný host zúčastnil i premiér ČR pan Jan Fischer. Během večera pronesl projev na téma ,,Politika současné vlády a její význam pro podniky''. V následné diskusi hosté ocenili zejména premiérovu otevřenost, přímost a věcnost. Za LBBW Bank se večeře zúčastnili pánové Markus Hermann, Henrik Pregel a Roman Priatka z Firemního bankovnictví.