Prémie za odpovědnost - nový strukturovaný vklad od J&T Banky

[Tisková zpráva] J&T Banka, která se zaměřuje primárně na oblast privátního bankovnictví a investice, přichází s novým bankovním produktem z rodiny Clear Deal – „Strukturovaný vklad J&T Banky – prémie za odpovědnost“.

Jedná se o tříletý strukturovaný vklad, který je kombinací termínovaného vkladu s garantovaným výnosem ve výši 2 % p.a. a pohyblivého úrokového výnosu , jehož výše je závislá na vývoji Eura vůči koši  měn.

„Aktuální dění na finančních trzích vysílá jednoznačné signály, že pouze ekonomiky států se zodpovědnou a nezávislou rozpočtovou politikou mají šanci na dlouhodobou prosperitu bez velkých otřesů v oblasti měnové stability,“ říká Petr Vodička, ředitel odboru finančních trhů J&T Banky.

Strukturovaný vklad J&T Banky přináší novou příležitost pro ty, kteří dosud využívali především depozitní produkty či produkty s fixním výnosem. Zároveň je bránou do světa finančních trhů a investic, kterým se banka věnuje přes 12 let.

Strukturovaný vklad J&T Banky obsahuje dvě základní složky:

1.    Termínovaný vklad na tři roky s garantovaným výnosem ve výši 2 % p.a. s připsáním úroků na konci vkladu, samozřejmostí je pojištění vkladu dle zákona o bankách do výše 50.000 EUR.

2.     Prémiový pohyblivý výnos, jehož výše je odvozená od vývoje kurzu Eura vůči koši měn – australský dolar, česká koruna, norská koruna, polský zlotý, švédská koruna, turecká lira. Výnos bude tedy klientovi připočítán po ukončení vkladu, a to ve výši přímo úměrné posílení těchto měn vůči Euru.

„Filozofií banky je sdílet s klienty naše úspěchy a umožnit jim podílet se na výnosech z investičních příležitostí, které banka sama realizuje.  Na této filozofii je postaven nejen první strukturovaný vklad Clear Deal, ale i další produkty, které pro naše klienty připravujeme,“ říká Štěpán Ašer, generální ředitel J&T Banky.

Produkty z řady Clear Deal se vyznačují nejlepšími výnosy na bankovním trhu, jednoduchostí obsluhy a zřízení a transparentností podmínek bez jakýchkoli kdyby. Na zřízení vkladů Clear Deal stačí jedna rámcová smlouva, stávající klienti služby tedy nemusí podepisovat další smlouvu.

Více informací najdete na www.cleardeal.cz.