Představujeme Vám internetové bankovnictví Dresdner Bank CZ a.s.

Společnost Dresdner Bank CZ a.s. dnes uvedla na trh nový produkt – internetové bankovnictví. Dresdner Bank CZ a.s. – banka, která Vám poradí – vytvořila tento produkt na základě požadavků a potřeb svých klientů, kteří preferují pohodlný a bezpečný způsob řízení svých financí.

Internetové bankovnictví Dresdner Bank CZ a.s. je určeno především pro fyzické osoby a drobné podnikatele, kterým umožní ovládat jejich finance z jakéhokoliv místa na světě, 24 hodin denně a 7 dní v týdnu. Klient potřebuje pouze počítač, přístup na Internet a účet u Dresdner Bank CZ a.s.

Celý systém byl navržen jako maximálně jednoduchý prostředek pro komunikaci s bankou. To však nic neubírá na bezpečnosti nebo použitelnosti produktu. Předností jsou zejména bezpečnostní prvky, které odpovídají nejpřísnějším standardům, jednoduché ovládání, přehlednost a snadná orientace.

Pomocí internetového portálu Dresdner-Internet-Banking.cz klient může provádět domácí i zahraniční platby, urgentní platby, obsluhovat své termínované vklady, získat aktuální informace o všech účtech vedených u Dresdner Bank CZ a.s., zadávat povolení k inkasu, získat podrobné výpisy. Klienti zejména ocení možnost odesílání nebo stažení zpráv či celých souborů při komunikaci s bankou. Na adrese Dresdner-Internet-Banking.cz získáte více informací a zde si také můžete stáhnoutpotřebnou instalaci (tzv. plug-in).