Předsedou představenstva a generálním ředitelem Pojišťovny České spořitelny se stal Jaroslav Kulhánek

Novým předsedou představenstva a generálním ředitelem Pojišťovny České spořitelny se 25. února 2003 stal Jaroslav Kulhánek, dosavadní místopředseda představenstva a ředitel finančního úseku. Místopředsedou představenstva se stal Martin Janovsky, který zde dosud zastával funkci člena představenstva a ředitele úseku bankopojištění a marketingu.

Ing. Jaroslav Kulhánek je absolventem Vysoké školy ekonomické. V Pojišťovně České spořitelny působí od roku 1994, kdy nastoupil na pozici ředitele ekonomického úseku. V roce 1995 se stal členem představenstva. Dosavadní post místopředsedy představenstva a ředitele finančního úseku zastával od roku 2001.

Martin Janovsky získal zkušenosti s rozvojem prodeje pojištění prostřednictvím bankovní sítě v Rakousku, kde pracoval ve finanční skupině Creditanstalt. Od dubna 2001 působil z pověření rakouského akcionáře (S-Versicherung) jako poradce Pojišťovny České spořitelny pro vytvoření systému bankopojištění prostřednictvím České spořitelny a od května 2002 působil v pozici člena představenstva Pojišťovny České spořitelny.

Představenstvo Pojišťovny České spořitelny má tři členy. Třetím členem představenstva je Karel Veselý, absolvent Vysoké školy zemědělské, který v pojišťovně působí od roku 1993 a post člena představenstva zastává od března 2001.

Externí komunikace
České spořitelny, a.s.