Pražské Quadriennale bude k vidění také na pražském letišti v Ruzyni

Spoty na plazmových obrazovkách, stojany s letáky a další vizuály jako plakáty s ústředním motivem Pražského Quadriennale (PQ) čekají na všechny návštěvníky Mezinárodního letiště v Praze-Ruzyni. Šestnáct restaurací provozovaných společností Fast Food Servis, a.s., se stalo mediálním partnerem největší světové přehlídky divadelní scénografie a architektury, která se v Praze uskuteční od 14. do 24. června.

„Velice si vážíme této spolupráce. Na Pražském Quadriennale očekáváme přes pět tisíc akreditovaných zahraničních účastníků, z nichž většina projde právě ruzyňským letištěm,“ říká Ondřej Černý, ředitel PQ. „Informace o Quadriennale patří k prvním, které na návštěvníky hlavního města čekají. To koresponduje s naším cílem učinit z PQ jednu z hlavních kulturních a společenských akcí této sezóny v Praze.“ S nápaditým vizuálem přehlídky – variujícím motivem baletky s divadelní bednou, za kterým stojí přední český autor Krištof Kintera, se potkají cestující na příletu i na odletu.