Právnický titul LLM nyní i v českém jazyce

Brno International Business School (B.I.B.S., a.s.), jedna z největších soukromých škol v České republice, získala oprávnění poskytovat britský magisterský program oboru Obchodní právo ČR a EU zakončený titulem LLM.

Nový studijní program byl představen na semináři s názvem Obchodní právo ČR a EU, který proběhl v úterý 27.6.2006 v Brně za účasti odborné právnické veřejnosti.

Magisterské studium Obchodní právo ČR a EU je jednou z mála možností jak získat v České republice právnické vzdělání se stále žádanějším titulem LLM (Master in Law). Tento titul bude absolventům studia na B.I.B.S., a.s. udělovat renomovaná britská Nottingham Trent University, jejíž právnická fakulta patřící mezi britskou špičku, program akreditovala.

Program je dvou a půlletý, výuka probíhá o víkendech v českém jazyce. Je otevřen všem zájemcům s ukončeným bakalářským vzděláním právnického zaměření. Podle slov Miloše Drdly, předsedy představenstva B.I.B.S., a.s., je však očekáván velký zájem především mezi právníky a advokáty. Zárukou kvality studia je kromě spolupráce se zahraničním partnerem také dlouholetá zkušenost Brno International Business School s výukou ekonomických a právnických studijních programů všech vysokoškolských stupňů – od bakalářského studia po doktorské. V současné době zde studuje více než 1500 posluchačů.

Toto vysoce prestižní studium významně doplňuje portfolio současných vysokoškolských programů dostupných v České republice.