PPF Investments, mezinárodní skupina zabývající se investicemi v oblasti private equity, dále posiluje řídící tým jmenováním nového výkonného ředitele

PPF Investments oznámila včera (ve středu 10. května 2006) jmenování Michala Šušáka do pozice nového výkonného ředitele. Michal Šušák přichází do mezinárodní investiční společnosti z Credit Suisse, kde působil jako generální ředitel divize investičního bankovnictví.

Michal Šušák vstupuje do představenstva společnosti PPF Investments Ltd. a stane se jejím nejvyšším manažerem. Bude úzce spolupracovat s Tomášem Brzobohatým, který zůstane ve funkci předsedy představenstva PPF Investments a bude se i nadále podílet na strategickém řízení skupiny PPF Investments.

Michal Šušák pracuje v investičním bankovnictví přes sedmnáct let, posledních dvanáct let u Credit Suisse, kde odpovídal za rozvíjející se trhy ve střední a východní Evropě a v bývalém Sovětském svazu (kromě Ruska). Vedl týmy v celé řadě privatizací, počátečních veřejných nabídek akcií a dalších velkých finančních projektů.

Před nástupem ke Credit Suisse pracoval pro Citibank v Praze, kde odpovídal za oddělení Treasury Trading Unit a Fixed Income Unit.

„Je úžasné být svědkem úspěchu značky PPF a růstu jejích investic. Přicházím do skupiny PPF Investments, abych spojil své zkušenosti z oblasti investičního bankovnictví s vysoce profesionálním týmem, který zde již působí. Jsem rád, že mohu pracovat ve finanční skupině, jejíž samotné jméno vyjadřuje potenciál jejího úspěchu,“ uvedl ke svému jmenování Michal Šušák.

„Jsme velmi rádi, že můžeme Michala přivítat v týmu PPF Investments. Věříme, že jeho vedení a rozsáhlé zkušenosti přinesou do naší firmy novou dynamiku a pomohou nám v našem zaměření na rozvojové trhy,“ dodal Tomáš Brzobohatý.