Poštovní spořitelna zlevňuje pro seniory

S druhým měsícem nového roku přichází i několik drobných změn v sazebníku Poštovní spořitelny. Vedle velmi decentního zvýšení poplatku za vedení karty (Maxkarty) o jednu korunu měsíčně se v novém sazebníku objevuje i sleva. Jedná se o zrušení poplatku za zřízení povoleného přečerpání u postžirového účtu – programu Senior.

Od 1.2.2004 ušetří tedy všichni klienti Poštovní spořitelny starší 55 let a vlastnící účet programu Senior 200,– Kč, pokud se rozhodnou zřídit si zmíněnou službu tj. budou chtít čerpat finanční prostředky ze svého účtu i tzv. „do mínusu“.

Naopak u postžirových programů Klasik a Elektron zavádí Poštovní spořitelna poplatek za správu a vedení povoleného přečerpání účtu a to 8,– Kč měsíčně u obou programů.

Poštovní spořitelna svým klientům také nově nabízí možnost speciálního připojištění u karetního programu –proti ztrátě nebo odcizení karty. Kromě tohoto připojištění si může klient Poštovní spořitelny zřídit ke své embosované kartě i pojištění léčebných výloh v zahraničí a to hned v několika variantách.

Ing. Daniela Krůtová
komunikace Skupiny ČSOB