Poštovní spořitelna se dala na snowboarding...

Dne 4. listopadu bude mít premiéru nový český film Snowboarďáci. Film z prostředí dnešní mládeže vznikl za významné podpory Poštovní spořitelny, která se stala generálním partnerem snímku.

Pro Poštovní spořitelnu je to jeden z dalších velikých projektů zaměřených na segment mladých lidí, kterým PS nabízí speciální program k postžirovému účtu Junior. Prvním krokem tímto směrem byla podpora koncertního tour skupiny NO NAME během letošního roku.

Důležití jsou pro nás všichni klienti, naše současné zaměření na mladší generaci je ale pochopitelné a mělo by vést k vyrovnání věkových kategorií v portfoliu banky. Navíc nabízíme levný Junior účet pro všechny mladé lidi od 15 do 26 let bez ohledu na vzdělání, které bývá častou podmínkou u ostatních bank. Alternativu vlastního účtu máme dokonce i pro děti už od 12 let tzv. program MINI, řekla ředitelka Poštovní spořitelny Vlasta Dolanská.

Snowboarďáci jistě osloví velké množství mladých lidí vyznávajících tento životní styl. Mnoho úspěchů a spokojených diváků filmu přeje i Poštovní spořitelna.

Ing. Daniela Krůtová komunikace Skupiny ČSOB