Poštovní spořitelna prodlužuje propagační akce

Až do 31. prosince prodlužuje Poštovní spořitelna platnost akcí zaměřených na podporu prodeje nejžádanějších produktů. Nové CD Chinaski za Junior účet je tak možné získat zdarma až do konce roku. Stejně tak akce ke spotřebitelským úvěrům v podobě bezplatného vedení postžirového účtu potrvá ještě celý prosinec.

Akce s Chinaski byla původně plánovaná do 15. listopadu. Každý, kdo si v uvedném termínu založil Postžiro v programu Junior, získal nové CD Chinaski 07 zdarma. „Pro velký zájem jsme se rozhodli akci protáhnout ještě na prosinec. Navíc jsme pro toto období připravili mediální podporu – TV spoty na hudební stanici Óčko,“ uvádí Martin Orság, manažer marketingové komunikace Poštovní spořitelny.

Dalším benefitem, který byl o měsíc prodloužen, je vedení postžirového účtu do konce roku 2008 zdarma v případě sjednání neúčelového spotřebitelského úvěru. „Podmínkou je, že klient musí o úvěr požádat do 31. prosince 2007,“ doplňuje Orság.