Poštovní spořitelna přináší napínavou hru Dobyvatelé pokladů

PRAHA, 13. prosince – Poštovní spořitelna odstartovala na serveru www.maxlive.cz napínavou hru Dobyvatelé pokladu. Po předchozích soutěžích nyní přichází s ojedinělým projektem zaměřeným na mladé.

„Během hry Dobyvatelé pokladů budou její účastníci sbírat indicie, které jim pak pomohou najít odpovědi na záhadné otázky. Až do března budou sbírat tyto indicie každý týden. Za některými z nich se budou muset doslova „vydat na cestu“ – na akce pořádané Poštovní spořitelnou,“ uvedl Tomáš Zrzavecký, marketingový ředitel Poštovní spořitelny. Otázky najdou na webu www.maxlive.cz.

Na nejúspěšnější dobyvatele čeká množství cen, zahrnujících horská kola, snowboardy nebo sportovní oblečení. Hlavní výhrou je netradiční adrenalinová dovolená pro dvě osoby, při které výherci téměř „vyzvou na souboj všechny čtyři živly“ – zažijí lyžování na ledovci, sjezd na horském kole, sjezd divoké řeku na raftu, let na paraglidu a jízdu na windsurfingu.

Kromě hlavní soutěže se mohou zájemci zúčastnit doprovodných akcí jako například oblíbené foto soutěže, která proběhne na serveru Maxlive již potřetí.

Maxlive je server, který byl v loňském roce založen na podporu turné hudební skupiny Chinaski, jehož generálním partnerem byla Poštovní spořitelna. Kromě nové hry se zde mohou návštěvníci webu zapojit také do chatu se známou osobností nebo si vytvořit svůj vlastní blog.

Poštovní spořitelna se profiluje jako banka pro mladé a v tomto segmentu patří k leaderům trhu. Soutěže na www.maxlive.cz jsou jedním z lákadel, které přitahují právě mladé klienty. Poštovní spořitelna jim totiž na rozdíl od ostatních bank poskytuje i zábavu, poučení a možnost získání zajímavých cen.