Poštovní spořitelna předala Nissan Micra zakladateli Vkladní knížky dětské

Poštovní spořitelna ve spolupráci s redakcí Moje 1. Noviny uspořádala soutěž „Vraťte dětem radost ze čtení“ pro rodiče mladých spořitelů a čtenářů. Vyhrát mohli nový vůz Nissan Micra a dalších 99 cen.

Podmínkou účasti v soutěži bylo

• založení Vkladní knížky dětské u Poštovní spořitelny
  • objednávka předplatného dětského časopisu Moje 1. Noviny na jeden rok
  • správně natipovat, kolik Vkladních knížek dětských bude založeno ke dni ukončení soutěže tj. k 15.11.2003.

A jak to všechno dopadlo?

Šťastným výhercem se stal pan Marián Urban, který založil vkladní knížku pro svou dceru Kristýnku a navíc správně tipnul počet 107 769 založených Vkladních knížek dětských.

Tatínek vyhrál nové auto v barvách Poštovní spořitelny a dcerka se radovala z jízdního kola. Hlavní cenu předal pan Mgr. Miroslav Seidl – ředitel řízení sítě PS manželce toho času nemocného pana Urbana. Předání proběhlo v rámci zábavného odpoledne pro děti, které se konalo v obchodním centru v Letňanech dne 13.2. 2004.

Vkladní knížka dětská Poštovní spořitelny je v současné době jedním z nejvýhodnějších finančních produktů pro děti na našem trhu. Jedná se o produkt určený dětem a mladistvým od narození až po dosažení 18ti let. K jejímu založení je zapotřebí pouze rodný list dítěte a zakladatelem může být zákonný zástupce, ale například i prarodič. Poštovní spořitelna poskytuje zhodnocení uožených prostředků výhodnou úrokovou sazbou (v současnosti 2,5% p.a.) a finanční prémií, jejíž výše je závislá na době spoření a celkové naspořené částce.

Všechny děti, na něž je vystavena vkladní knížka Poštovní spořitelny jsou zárověň členy dětského klubu ČTYŘLÍSTEK a majiteli Klubové karty. Tato karta umožňuje všem členům klubu výrazné slevy na vstupném ve vybraných můzeích, galeriích, divadlech, hradech a zámcích, při nákupech a dalších službách v celé ČR.