Poštovní spořitelna otevírá nové Finanční centrum ve Strakonicích

[Tisková zpráva] Poštovní spořitelna opět potvrzuje, že nabízí nejdostupnější bankovní služby na českém trhu. Od pondělí 17. ledna rozšiřuje svou obchodní síť o další pobočku.

Nové Finanční centrum s pořadovým číslem 54 otevírá ve Strakonicích v ulici U Svaté Markéty. Pro klienty jsou připraveny dárky i občerstvení.

„Otevřením nového Finančního centra  ve Strakonicích pokračujeme v naší snaze být klientům Poštovní spořitelny co možná nejblíže a potvrdit tak vysokou dostupnost našich služeb. Kromě výhodných produktů nabízíme našim zákazníkům také jednoduchá a srozumitelná řešení, splňující vysoký komfort,“ vysvětluje Jiří Vik, ředitel pro Obchody a služby Poštovní spořitelny.

Finanční centrum bylo oficiálně uvedeno do provozu v pondělí 17. ledna. Jeho slavnostní otevření proběhne ve čtvrtek 20. ledna, kdy se pro pozvané klienty uskuteční raut a od 14 hodin bude před pobočkou připraven stan s teplými nápoji pro kolemjdoucí. Během prvního měsíce provozu také každý návštěvník Finančního centra obdrží od Poštovní spořitelny drobný dárek.

Poštovní spořitelna poskytuje své služby v nejširší obchodní síti. Zákazníci tak mohou využít již 54 Finančních center nebo více než 3300 poboček České pošty, z nichž mnohé jsou dostupné i o víkendu. Zákazníci mají k dispozici také 2800 finančních poradců ČMSS nebo více než 770 bankomatů. Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.