Poštovní spořitelna obdržela prestižní cenu Mosty

[Tisková zpráva] Poštovní spořitelna byla dne 10. února na slavnostním předávání cen Mosty 2009 oceněna za svou pomoc handicapovaným lidem.

V kategorii pro nestátní subjekty uspěla PS v konkurenci dalších 35 návrhů díky své spolupráci a podpoře družstva invalidů Ergotep. Ocenění se už po sedmé předávala lidem a institucím, které významně přispívají ke zlepšení života handicapovaných.

„Této ceny si nesmírně vážíme, dokazuje, že naše podpora má smysl. Nezaměstnáváme lidi z Ergotepu ze solidarity, jde o normální obchodní vztah. Ergotep nám dodává kvalitní pracovníky, kteří nám pomáhají například v oblasti marketingu. Chceme tak ukázat, že i lidé s handicapem mohou být firmám prospěšní, že spolupráce je výhodná pro obě strany,“ vysvětlil princip podpory Jiří Zahálka, výkonný ředitel Podpory obchodu Poštovní spořitelny.

O ceny Mosty 2009 letos usilovalo 91 projektů, tedy nejvíce v historii. Do finále postoupilo pouze 20 z nich.

Poštovní spořitelna dlouhodobě podporuje rozvoj společnosti tím, že pomáhá prospěšným organizacím a lidem, kteří to potřebují. Spolupráce s družstvem Ergotep trvá již od roku 2004. Celkem 130 zaměstnanců družstva zajišťuje pro Poštovní spořitelnu výrobu a distribuci marketingových materiálů a také zpracovává část bankovních operací. Současně zajišťují provoz věrnostního programu Poštovní spořitelny a elektronického obchodního systému www.ctyrlistek.eu.