Poštovní spořitelna nabízí podnikatelům, firmám a neziskovým organizacím šestiměsíční poplatkové prázdniny při založení postkonta

Poštovní spořitelna nabízí všem podnikatelům, firmám a neziskovým organizacím, jenž v období od 1.3. do 30.4.2005 požádají o zřízení postkonta, poplatkové prázdniny po dobu šesti měsíců. Zájemci o běžný účet pro podnikání či neziskové aktivity tak mohou ušetřit na poplatku za většinu transakcí, vedení postkonta a zasílání měsíčních výpisů.

Na současném bankovním trhu patří postkonto z hlediska poplatků k nejekonomičtějším běžným účtům. Plně pokryje veškeré finanční potřeby podnikatelů, firem, neziskových organizací i klientů z municipální sféry. Neziskové organizace, které využijí program Neziskový sektor, neplatí standardně poplatek za vedení účtu a měsíční výpisy i mimo období poplatkových prázdnin řekl Miroslav Seidl, ředitel řízení sítě Poštovní spořitelny.

Poplatkové prázdniny se vztahují na všechny programy postkonta, tj. Start, Neziskový sektor, Elektron, Max, Obec a samozřejmě také na standardně vedené postkonto bez vybraného programu. Například klienti využívající program Max ušetří během poplatkových prázdnin jen za vedení postkonta 1.050,– Kč a navíc v rámci programu získají následující výhody:

· vydání a bezplatné roční vedení mezinárodní karty VISA Classic nebo MasterCard Standard,
· vydání jedné Maxkarty zdarma,
· bezplatné zřízení a vedení služby ČSOB Homebanking 24,
· zvýhodněné poplatky za vybrané služby Max Phone PS, Max Internetbanking PS a Max Mobil PS.
· sleva 50 % z poplatku za sjednání povoleného přečerpání účtu.

Daniela Krůtová
komunikace Skupiny ČSOB