Poštovní spořitelna nabízí novým mladým klientům dárky z filmu Experti

PRAHA, 31. ledna 2006 – Poštovní spořitelna pokračuje v oslovování mladých. V souvislosti s uvedením teenagerské komedie Experti, připravila Poštovní spořitelna pro nové mladé klienty speciální dárky. Ti, kteří si založí v období od 1. do 28. února postžirový účet programu Mini nebo Junior, dostanou originální tričko z filmu Experti a navíc dárek s motivem z filmu.

Poštovní spořitelna nabízí novým mladým klientům možnost, jak získat dárky s motivem filmu Experti. Vznik tohoto filmu totiž Poštovní spořitelna podpořila. Patříme k vedoucím bankám na trhu v počtu produktů pro mladé. V souvislosti s chystanou premiérou komedie Experti jsme pro nejmladší klienty připravili speciální akci, v níž mohou získat originální dárky, uvedl Tomáš Zrzavecký, ředitel marketingu Poštovní spořitelny.

Experti jsou novou teenagerskou komedií o tom, jak nebezpečné může být splnění vytoužených snů. Filmová premiéra se uskuteční 8. února v Palace Cinemas Nový Smíchov v Praze za účasti všech hlavních filmových hrdinů – Kryštofa Hádka, Petra Čtvrtníčka, Jiřího Bartošky a hvězdy 2. české SuperStar Michaela Foreta.

Postžirový účet v programu Mini a Junior je určen pro děti ve věku od 10 do 15 let, respektive od 15 do 26 let. Založit a spravovat jej mohou mladí klienti na každé poště v ČR. K účtům je automaticky vydávána Maxkarta a lze u nich rovněž sjednat služby elektronického bankovnictví Max Mobil PS nebo ČSOB Phone 24. K postžirovému účtu Mini je současně nabízena ojedinělá slevová karta ISIC SCHOLAR, která svým držitelům umožňuje čerpat množství slev v restauracích, kinech a divadlech, ale i při nákupu oblečení. S kartou ISIC SCHOLAR mohou mladí klienti také získat slevy ve vybraných lyžařských střediscích, výhodné letenky a autobusové jízdenky GTS international, nebo speciální cestovní pojištění.