Poštovní spořitelna má AUTO pro rodiče spořících a čtivých dětí!!

Poštovní spořitelna ve spolupráci s redakcí Moje 1. Noviny uspořádala soutěž pro rodiče mladých spořitelů a čtenářů. Vyhrát mohou nový vůz Nissan Micra a dalších 99 cen. Navíc každé dítě zapojené do soutěže dostane od Poštovní spořitelny malý dárek. Poslední tři týdny (do 15. 11. 2003) mají možnost zúčastnit se soutěže „Vraťte dětem radost ze čtení“ všichni, kteří...

• Založí dětskou vkladní knížkuPoštovní spořitelny – pokud ji založili již v minulosti, musí tato knížka dosáhnout ke dni ukončení soutěže tj. 15.11.03 zůstatku minimálně 2 000,–Kč
  • Předplatí své ratolesti Moje 1. Noviny na jeden rok. Jedná se o 11 čísel a letní speciál za zvýhodněnou cenu 190,–Kč
  • Uvedou svůj tip Kolik vkladních knížek dětských Poštovní spořitelny bude vydáno PS k datu 15.11.2003. Ten, kdo bude skutečnému číslu nejblíže, se stává vítězem hlavní ceny.

Nápovědou může být stav k 1.7.2003. K to­muto datu bylo vydáno 105 026 kusů dětských vkladních knížek. Jedná se o produkt určený dětem a mladistvým od narození až po dosažení 18ti let. K jejímu založení je zapotřebí pouze rodný list dítěte a zakladatelem může být zákonný zástupce, ale například i prarodič. Poštovní spořitelna poskytuje zhodnocení uožených prostředků výhodnou úrokovou sazbou a finanční prémií, jejíž výše je závislá na době spoření a celkové naspořené částce.

Všechny děti, na něž je vystavena vkladní knížka Poštovní spořitelny jsou zárověň členy dětského klubu ČTYŘLÍSTEK a majiteli Klubové karty. Tato karta umožňuje všem členům klubu výrazné slevy na vstupném ve vybraných můzeích, galeriích, divadlech, hradech a zámcích, při nákupech a dalších službách v celé ČR.

Ing. Daniela Krůtová
komunikace Skupiny ČSOB