Poštovní spořitelna je na turné s Annou K.

PRAHA, 14. března 2007 – Od března je možné Annu K. zastihnout v 15 různých klubech po celé České republice. Za podpory Poštovní spořitelny se vydala na turné Večernice Tour 2007, na kterém propaguje svou novou desku Večernice.

Večernice Tour 2007 bylo zahájeno v plzeňském klubu Šeříkova 1. března a koncerty budou v Česku probíhat až do 20. dubna 2007, kdy proběhne poslední koncert turné v Havlíčkově Brodě. Celá Tour však není jen propagací nového alba. Anna K. si v jeho rámci chce připomenout, že na české hudební scéně úspěšně působí již deset let. Kromě hudby jsou pro fanoušky Anny K. připraveny i speciální efekty, jejichž součástí je například světelná stěna napodobující hvězdnou oblohu

Anna K. je už několikátým interpretem, kterého Poštovní spořitelna podpořila. V loňském roce to byla například skupina Divokej Bill, v předchozích letech pak skupiny Chinaski nebo No Name.

Poštovní spořitelna se zaměřuje na mladé klienty, které oslovuje mimo jiné právě podporou hudebních skupin. V počtu mladých klientů je Poštovní spořitelna leaderem na trhu.

Setkat s Poštovní spořitelnou se teenageři mohou mimo hudebních projektů například v rámci akce Lyžování s Poštovní spořitelnou, během níž mohou v horských střediscích vyhrát zajímavé ceny, nebo na Českém poháru ve freestyle snowboardingu ve Špindlerově Mlýně, který Poštovní spořitelna sponzoruje.