Postkonto Poštovní spořitelny trhá rekordy

O podnikatelský účet Postkonto Poštovní spořitelny je nyní mezi živnostníky nebývalý zájem. Dokazují to výsledky prodeje za měsíc září, kdy se prodalo o 80 procent Postkont více než je za jeden měsíc obvyklé. Klienti na Postkontu oceňují například půlroční vedení zdarma, skvělou dostupnost poboček PS a širokou nabídku dalších výhod.

Snažíme se živnostníky dlouhodobě podporovat a nabízíme jim ty nejvýhodnější služby. Ať už jde o slevy na benzin, výhodné nastavení účtů či nabídku kreditních karet a úvěrů. Jsme proto rádi, že podnikatelé na tyto nabídky slyší a že stále více z nich se stává našimi klienty, okomentovala výsledky prodeje Postkont Jana Šnýdrová, marketingová manažerka segmentu podnikatelů Poštovní spořitelny.

Moderní platební účet Potkonto nabízí v programech Ekonom a Max řešení pro všechny potřeby malých a středních podnikatelů. Založení a vedení obou typů účtů je první půlrok zdarma, nic se neplatí ani za zřízení trvalých příkazů, inkasa či vybraných služeb elektronického bankovnictví.

Postkonto v programu Ekonom je určeno především pro podnikatele, kteří neprovádějí mnoho transakcí a za účet nechtějí zbytečně platit. Postkonto Max zase skvěle poslouží náročnějším uživatelům, kteří ocení nadstandardní služby – zřízení a vedení Max Homebankingu PS zdarma, bezplatné vedení embossované platební karty nebo kreditní kartu pro podnikatele bez ročních poplatků za vedení.