Poslední možnost založit si spořicí účet Optimal s unikátní garantovanou sazbou ve výši 2,50 %

[Tisková zpráva] Klienti mají poslední možnost získat spořicí účet Optimal s exkluzivní úrokovou sazbou 2,50 % p.a., který GE Money Bank nabízí v rámci konta Genius Optimal. Pokud si zákazníci konto Genius Optimal založí do 17. 10. 2010 mohou využívat jednu z nejvyšších úrokových sazeb na trhu po dalších 8 měsíců. GE Money Bank totiž sazbu spořicího účtu Optimal ve výši 2,50 % p.a. garantuje až do 30. 6. 2011.

„Lidé již nechtějí využívat obyčejné běžné účty, u kterých musí platit za jednotlivé transakce a služby zvlášť. Mají jednoznačně zájem o komplexní konta, která jim nabídnou všechny transakce za jeden měsíční poplatek a ještě jim zvýhodní další bankovní produkty,“ říká Iva Štylerová, senior manažerka depozitních produktů GE Money Bank a dodává: „Vydali jsme se tímto směrem a klientům nabízíme konto Genius Optimal, které jim za 199 Kč měsíčně vedle neomezených transakcí nabízí například spořicí účet Optimal s unikátní garantovanou úrokovou sazbou 2,5 %. Klienti mají nyní poslední možnost získat tuto jedinečnou sazbu. Stačí jen navštívit pobočku GE Money Bank a do 17. 10. 2010 si založit konto Genius Optimal.“

Konto Genius Optimal je komplexní běžný účet od GE Money Bank a představuje nový koncept balíčkových účtů na trhu. Vedle neomezeného platebního styku totiž nabízí zvýhodnění na dalších bankovních produktech a ucelenou nabídku doplňkových pojistných produktů. Genius Optimal zahrnuje například spořicí účet Optimal, který klientům zúročuje vklady sazbou 2,50 % p.a. při úložkách až do 500 tisíc korun. Tento paušální účet majitelům také zlevní sazbu hypotéky o 0,5 % u nové nebo v novém úrokovém období u stávající hypotéky.

Parametry spořicího účtu Optimal

•    Lze získat pouze ve spojení s kontem Genius Optimal

•    Vysoké zhodnocení: akční úroková sazba 2,50 % p.a.  (pro zůstatky až do 500 tisíc Kč, pro zůstatky nad 500 tisíc Kč je sazba 1,60 % p.a.)

•    Garance zhodnocení: závazek nesnížení úrokové sazby 2,50 % p.a. do 30. června 2011

•    V prodeji od 13. 9. do 17. 10. 2010 s akčním zhodnocením a jeho garancí

•    Uspořené peníze jsou stále k dispozici, nejsou vázány výpovědními lhůtami ani termíny

•    Výhodnější zhodnoceni volných prostředků než na kontu Genius Optimal