Portál Patria Online zvítězil v soutěži o nejefektivnější internetové řešení

Investiční portál společnosti Patria Online provozovaný na www.patria.cz zvítězil v premiérovém ročníku soutěže Internet Effectiveness Awards 2005 v kategorii online bankovnictví a finance. Výsledky byly vyhlášeny včera na slavnostním večeru ve Veletržním paláci.

Soutěž IEA pořádala Economia OnLine ve spolupráci s Asociací BIZ. Během dvouměsíčního nominačního období se do soutěže přihlásilo 103 internetových projektů. U přihlášených řešení porota posuzovala ekonomické a marketingové parametry, které se vztahují k České republice a časově pak k letům 2004 nebo 2005. Více informací o soutěži Internet Effectiveness Awards naleznete na http://www.iea.cz.

Vítězství portálu Patria Online odůvodnila porota následovně: Už osm let provádí Patria Online osvětu na finančních trzích. Charakteristická a zároveň v jistém smyslu unikátní je kombinace zpravodajství, analýz a rešerší. Téměř sedmi tisícovkám denních návštěvníků z cílové skupiny finančních odborníků a řídících pracovníků systém zasílá významné zprávy a varování u avizovaných akcií.

Jsme potěšeni rozhodnutím poroty. Naším cílem i nadále zůstává poskytovat relevantní informace z finančních trhů, které dokážeme zároveň finančně zhodnotit, ať již prodejem specializovaného placeného obsahu Patria Plus, tak i prodejem reklamních ploch. Kromě toho chceme poskytovat maximální informační servis klientům našeho online brokera Patria Direct. Pro naše uživatele chystáme řadu inovací, abychom se dále přiblížili jejich potřebám, řekl k výsledkům Martin Kodýdek, ředitel Patria Online.