Portál eDotace.cz společnosti Grantika byl vybrán jako kvalitní zdroj informací do projektu WebArchiv Národní knihovny

[Tisková zpráva] Dceřiná společnost České spořitelny Grantika uzavřela koncem července s Národní knihovnou smlouvu o poskytování elektronických online zdrojů a její portál eDotace.cz tak byl zařazen do projektu digitálního archivu českého webu WebArchiv.

Portál eDotace.cz, jehož je Grantika provozovatelem, je specializovaným webem pro oblast finančních podpor a dotací. Národní knihovna do WebArchivu zařazuje pouze kvalitní zdroje informací.

„Prostřednictvím serveru eDotace.cz poskytujeme maximální množství zajímavých informací čtenářům, kteří se problematikou finančních podpor zabývají. Portál pravidelně informuje o připravovaných a aktuálních dotacích a také o událostech z této specifické oblasti,“ řekl Karel Goldemund, předseda představenstva a generální ředitel Grantiky. „Zájemci na webu najdou úplné informace pro vyřízení všech dostupných dotačních programů dotací,“ dodal Karel Goldemund.

Grantika je od roku 2008 100% dceřinou společností České spořitelny. Zabývá se komplexním poradenstvím a zajišťováním čerpání dotací z fondů EU a České republiky pro podnikatele, municipality i neziskové organizace. Díky zkušenému týmu úzce specializovaných profesionálů a rozsáhlému a dlouholetému know-how nabízí kompletní pokrytí dotačního projektového cyklu. Žadatel může využít komplexní balíček služeb nebo jen jednorázové poradenství, přičemž každému klientovi lze nabídnout řešení šité na míru. Žadatelům může poskytnout i finanční zajištění projektů a řadu dalších služeb a produktů Finanční skupiny České spořitelny.