Hlavní navigace

Poplatky Fio končí tam, kde u jiných začínají

(2.5.) Fio, burzovní společnost, a.s., významný český on-line broker, který zprostředkovává obchodování s akciemi na trzích v USA, SRN, ČR a Maďarsku, oznamuje zásadní snížení poplatků pro obchodování v USA.

S platností od 1. 5. 2006 vyhlašuje společnost nový ceník základních služeb. Významné změny doznaly poplatky pro obchodování na akciových trzích v USA. Poplatek při obchodování v objemu do 100 ks akcií včetně, zůstává v původní výši 7,95 USD + poplatek trhu. Obchod v objemu nad 100 ks bude realizován s poplatkem 9,95 USD + poplatek trhu.

Vzhledem k tomu, že pro obchody klientů s větším počtem akcií v USA začala Fio, burzovní společnost, a.s využívat služby ATD s jednotným poplatkem trhu 0,90 USD, celkový poplatek klienta za nákup libovolného množství akcií v USA obvykle nepřesáhne 10,85 USD. Tímto krokem se Fio, burzovní společnost, a.s. jednoznačně stává nejlevnějším brokerem na českém trhu.

Více na stránce: www.fio.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).