Poplatkové prázdniny Poštovní spořitelny jsou úspěšné a stále trvají!!!

Až do konce roku mohou všichni noví klienti Poštovní spořitelny využít výhod poplatkových prázdnin. Akce, během níž je majitel účtu na 6 měsíců osvobozen od většiny poplatků s ním spojených, trvá od poloviny září.

Výsledky prvního měsíce jsou velice zajímavé. Zatímco před zahájením celé akce Poštovní spořitelna zakládala svým klientům zhruba 2 000 nových postžirových účtů týdně, po uvedení poplatkovým prázdnin na trh tento počet vzrostl až na 3 300 účtů týdně. Jedná se tedy o 65% nárůst.

Veliký růst, o 220%, zaznamenala Poštovní spořitelna v oblasti postkont – tedy účtů určených pro podnikatele a živnostníky. Rovněž počet žádostí o povolené přečerpání účtu tzv. kontokorent stále roste. Tento produkt byl v měsíci září samostatně zvýhodněn odpustěním poplatku za podání žádosti. Efekt tohoto kroku byl obrovský. Poštovní spořitelna dosáhla zvýšení počtu poskytnutých povolených přečerpání o 375%! Během zvýhodněného měsíce zřídila Poštovní spořitelna až 6 600 kontokorentů týdně. V současné době je tato služba poskytována u 180 tis. účtů Poštovní spořitelny.

Stát se klientem Poštovní spořitelny se zkrátka vyplatí..

Ing. Daniela Krůtová
komunikace Skupiny ČSOB