Polovinu nových Kawasaki financoval Cetelem

Cetelem financoval v loňském roce prostřednictvím speciálního úvěru Kawasaki Credit celkem 205 motocyklů Kawasaki, což představovalo 49 % prodaných nových motocyklů této značky. Po loňském úspěchu se i v letošním roce dovozce motocyklů ASKO KC s.r.o. a Cetelem rozhodli nabídnout klientům Kawasaki Credit se slevou 10 000 Kč na nový motocykl.

Cetelem začal spolupracovat s dovozcem motocyklů Kawasaki, společností ASKO KC s.r.o., začátkem loňského roku a v únoru 2007 představil speciální produkt Kawasaki Credit, určený k financování nových i ojetých motocyklů Kawasaki. Kawasaki Credit je klasický spotřebitelský úvěr od 50 000 do 500 000 Kč s délkou splatnosti 12 až 72 měsíců. Přímou platbu v prodejně si klient může zvolit v rozmezí od 10 do 60 % ceny motocyklu.

Výhodou Kawasaki Creditu je kromě zajímavého úročení to, že se motocykl stává ihned majetkem klienta a Cetelem nepožaduje pro úvěr žádné zajištění. Pro úvěry do 300 000 Kč není nutné ani havarijní pojištění motocyklu (pro právnické osoby pro úvěry do 150 000 Kč). K oblíbenosti Kawasaki Creditu přispívá i sleva 10 000 Kč, kterou Cetelem ve spolupráci importérem Kawasaki nabízí na nákup motocyklu financovaný právě Kawasaki Creditem. Sleva se vztahuje na všechny typy silničních motocyklů a čtyřkolek.

„Naše akce – sleva 10 000 Kč ke Kawasaki Creditu – byla loni natolik úspěšná, že jsme se ji rozhodli zopakovat i letos,“ uvedl Radek Veselý, ředitel Správy financování motorových vozidel společnosti Cetelem. Sleva bude platit až do odvolání. Speciální nabídku slevy s Kawasaki Creditem bude Cetelem prezentovat také na výstavě Motocykl 2008, která proběhne ve dnech 5.-9.3.2008 na pražském Výstavišti.