Pojišťovna ČS má nové webové stránky, klienti mohou uzavřít cestovní pojištění přes Internet

Pojišťovna České spořitelny, a. s. vytvořila pro své klienty ve spolupráci se společností Infinity nové internetové stránky. Významnou novinkou je zejména možnost uzavřít prostřednictvím Internetu cestovní pojištění KOLUMBUS, a to včetně možnosti okamžité platby přes Internet. Po provedení platby si klient může ihned vytisknout asistenční kartičku a odcestovat na dovolenou.

„Internetové stránky jsme připravili, abychom výrazně zjednodušili a zrychlili komunikaci klientů s pojišťovnou a navíc ušetřili jejich čas“, uvedl Tomáš Nidetzký, generální ředitel Pojišťovny České spořitelny, a. s.

Na internetových stránkách mají klienti dále možnost seznámit se s pojistnými produkty Pojišťovny České spořitelny. Navíc mohou nyní s využitím Internetu požádat o provedení jednoduchých změn ve svých pojistných smlouvách, sjednat si schůzku s pojistným poradcem, či nahlásit pojistnou událost.

Všichni návštěvníci nových internetových stránek www.pojistovnacs.cz Pojišťovny České spořitelny, a. s. si mohou zřídit „předplatné“ pro odběr aktualit v několika kategoriích a být tak průběžně informováni o novinkách prostřednictvím e-mailových zpráv.