Pojišťovna České spořitelny zvyšuje plnění vyplácené v případě trvalých následků úrazu

[Tisková zpráva] Od začátku dubna mohou klienti Pojišťovny České spořitelny počítat s vyššími pojistnými částkami vyplácenými v případě některých úrazů.

Maximální plnění se zvyšuje např. u trvalých následků v podobě ztráty horní končetiny v ramenním kloubu, oboustranné hluchotě, ztrátě ruky v zápěstí či ztrátě obou článků palce. Zvýšené pojistné plnění platí pro pojistné události vzniklé počínaje dnem 1. dubna 2010.

„Ke zvýšení maximální vyplácené částky jsme dospěli po analýze příznivého vývoje škodního průběhu u vybraných typů úrazu. Na základě našeho zjištění tak můžeme klientům nabídnout vyšší pojistné krytí za stejnou cenu. Celkově budeme klientům vyplácet vyšší plnění v případě 11 úrazů,“ říká Petr Procházka, ředitel úseku řízení produktů.

Pojišťovna České spořitelny zvyšuje u vybraných úrazů výši procentuálního poškození pro výplatu pojistného plnění u trvalých následků úrazu. V kombinaci se systémem progresivního plnění v závislosti na výši poškození tak pojišťovna bude klientům vyplácet při pojistné částce 1 milion korun a progresivním plnění až o 1 000 000 korun více.

pojistovna CS