POJIŠŤOVNA CARDIF PRO VITA pomůže lidem najít práci

POJIŠŤOVNA CARDIF PRO VITA nabízí novou službu na pomoc nezaměstnaným lidem „Job Care“. Klienti dostanou možnost zúčastnit se zdarma školení v Centru pro podporu zaměstnanců a zlepšit si tak své kvality na trhu práce.

„V momentě, kdy zjistíme, že klient ztratil zaměstnání, zašleme mu brožuru s informacemi potřebnými při hledání nové práce a následně ho prostřednictvím našeho zákaznického centra kontaktujeme a nabídneme mu možnost zúčastnit se zdarma programu školení v ústeckém Centru pro podporu zaměstnanců,“ přibližuje službu Job Care Zdeněk Jaroš, generální ředitel POJIŠŤOVNY CARDIF PRO VITA. „V rámci „Job Care“ spolupracujeme také s personální agenturou Manpower, na kterou se mohou klienti obracet přímo i bez předchozí návštěvy Centra,“ doplňuje Zdeněk Jaroš.

Inspirací pro zavedení služby byly pozitivní zkušenosti s podobnými projekty v zahraničí. V rámci skupiny BNP Paribas funguje tato služba například ve Velké Británii a Holandsku.

V rámci produktu pojištění schopnosti splácet přebírá pojišťovna v případě pojistné události hrazení splátek u půjček svých klientů, kteří nejsou schopni plnit své závazky. Právě zkušenosti v této oblasti přiměly pojišťovnu k projektu „Job Care“, který je na českém trhu ojedinělý.

„Každému, kdo navštíví naše Centrum pro podporu zaměstnanců, je věnována individuální péče. Nabízíme jak vzdělávací tak poradenské programy se širokou škálou zaměření. Pokud je někdo zdaleka, jsme schopni ve spolupráci s POJIŠŤOVNOU CARDIF PRO VITA zajistit zdarma ubytování,“ doplňuje Lenka Skabrouthová, správkyně Centra pro podporu zaměstnanců.

Centrum nabízí například odborné semináře v oblasti prezentačních či počítačových dovedností. V rámci dalších služeb lze využít například profesního, psychologického nebo osobního poradenství.

Kromě služby Job Care byl také představen produkt Pojištění výdajů. V případě, že si klient sjedná toto pojištění, bude mu po dobu jeho pracovní neschopnosti či nezaměstnanosti vyplácena pravidelná měsíční částka na pokrytí nezbytných měsíčních výdajů (elektřina, plyn, nájem,…), v případě úmrtí či plné invalidity mu bude vyplacena jednorázová částka.
V této chvíli nabízí pojišťovna toto pojištění ve spolupráci s Českou spořitelnou v rámci Osobního účtu a také s GE Money v rámci kreditních a debetních karet.