Pojišťovací poradci musí od nového roku používat speciální účet – KB jim nabízí výhodné řešení

V Praze, 9. prosince 2004 - Komerční banka vychází vstříc pojišťovacím zprostředkovatelům a nabízí jim specializovaný balíček produktů a služeb Optimum pro pojišťovací poradce. Nabídka byla připravena tak, aby tito klienti mohli splnit podmínky, které jim ukládá zákon. „Od 1.ledna 2005 musejí pojišťovací zprostředkovatelé používat k převodům pojistného speciální bankovní účet oddělený od vlastního hospodaření. Pojišťovacím poradcům proto nabízíme specializovaný balíček produktů a služeb, který obsahuje dva běžné účty, z nichž jeden slouží právě pro převod pojistného mezi pojišťovnou a pojištěným.“ Vysvětluje Antonín Kopřiva z Marketingu KB.

Balíček Optimum pro pojišťovací poradce obsahuje kromě běžného účtu a speciálního účtu pro výběr pojistného i mezinárodní služební elektronickou platební kartu Dynamic Card. Společně s Dynamic card získá klient i pojištění léčebných výloh při cestách do zahraničí, asistenční služby ÚAMK a slevu 2,2% na pohonné hmoty v síti čerpacích stanic Benzina.

V rámci balíčku Optimum pro pojišťovací poradce nabízíme také internetové nebo telefonní bankovnictví s pěti transakcemi měsíčně zdarma.

Součástí balíčků Optim pro pojišťovací poradce je také možnost čerpat povolený debet až do výše 3 milióny korun.

Balíček obsahující vše, co potřebuje pojišťovací zprostředkovatel lze získat za velmi nízký poplatek 199 Kč měsíčně.

Balíček Optimum pro pojišťovací poradce mohou využít pojišťovací zprostředkovatelé, kteří zastupují libovolnou pojišťovnu, fyzické osoby –podnikatelé i právnické osoby.

Komerční banka je třetí největší bankou v České republice, která poskytuje klientům komplexní služby v oblasti drobného, podnikového a investičního bankovnictví. 7 600 zaměstnanců Komerční banky obsluhuje více než 1 300 000 klientů, kteří mohu využít rozsáhlé sítě 334 obchodních míst v celé republice. KB provozuje téměř 550 bankomatů a více než 600 000 klientů využívá jeden z kanálů přímého bankovnictví.

Komerční banka byla v roce 2004 zvolena „Bankou roku“. KB je součástí skupiny Société Générale, která je pátou největší bankovní skupinou v eurozóně a obsluhuje na 16 miliónů klientů na celém světě.

www.kb.cz
 www.socgen.com