Pojišťovací makléř společnosti CAC Leasing se jmenuje CAC Pojišťovací Makléřská

Dceřiná společnost CAC LEASING, která zprostředkovává pojistné produkty pro klienty CAC LEASING, změnila své jméno. Původní název Allrisk-CAC pojišťovací makléřská společnost spol. s r.o. byl na přelomu roku nahrazen nynějším CAC pojišťovací makléřská spol. s r.o. Ke změně názvu došlo po sloučení společností Allrisk-CAC pojišťovací makléřská a Allrisk česká pojišťovací makléřská.

Změnou názvu této dceřiné společnosti na CAC pojišťovací makléřská vyjadřujeme její jednoznačnou příslušnost do skupiny firem CAC GROUP, uvedl k důvodům změny jména společnosti Přemysl Kvasnička, výkonný ředitel a jednatel CAC pojišťovací makléřská spol. s r.o. Společnost CAC LEASING je jejím stoprocentním vlastníkem. K 31. říjnu 2005 došlo na základě smlouvy o fúzi ke sloučení společností Allrisk-CAC pojišťovací makléřská a Allrisk česká pojišťovací makléřská. Nástupnickou společností je právě CAC pojišťovací makléřská.

Společnost CAC pojišťovací makléřská je jedním z největších pojišťovacích makléřů v České republice. Spolupracuje s celou řadou renomovaných pojistitelů na českém trhu, jako jsou pojišťovna Allianz, Česká pojišťovna, pojišťovna Generali, pojišťovna Kooperativa nebo pojišťovna Uniqa. Naše komplexní nabídka financování a doprovodného pojištění je pro klienta cenově velmi výhodná, říká Christoph Greussing, generální ředitel CAC LEASING. CAC pojišťovací makléřská uzavírá pojistné smlouvy pro klienty rovněž po ukončení leasingu.